Laga mat själv

Man har ju allt för ofta funnit sig själv i frågan, vad ska jag laga för mat? Gått runt och grubblat och tillslut har det landat på det gamla vanliga som man egentligen inte alls var sugen på.

Så, vad ska man laga för mat? Här har vi samlat en fantastisk mängd av spännande maträtter, som passar till alla typer av måltider. Pasta och kötträtter med tillbehör som fungerar året om, njut och frossa i veganska recept för veckans alla middagar och till sist kan man ju inte motstå en fin dessert.

Med dessa läckra recept är det svårt att sluta laga mat, så överraska dig själv eller någon annan med dessa enkla och goda recept.

Veganskt

Att laga vegansk mat är inte bara bra för hälsan utan även för miljön. På veganskarecept.se hittar du flera tips på veganska recept.

Kött

En grillad köttbit på sommaren eller en mustig köttgryta en höstkväll slår aldrig fel. Hitta flera olika recept på kötträtter på Kockens.se.

Pasta

Pasta är något vi kan äta till både frukost, lunch och middag! En perfekt tillagad pasta slår det mest i matväg. Om du letar efter goda pastarecept så spana in matskafferiet.se och alla deras mumsiga recept.

Dessert

Desserten är höjdpunkten på alla middagar. En krämig chokladkaka eller en god cheesecake sitter sällan fel. På veganskarecept.se hittar du underbara recept på veganska desserter.

Asiatisk mat

Att laga asiatisk mat är kul och enkelt – vi hjälper dig att hitta dina nya favoritrecept och att hitta rätt råvaror och ingredienser. Asien är en stor världsdel med ett brett spektrum av matkulturer. Testa något nytt idag, vi berättar allt om nudlar, dumplings, hot pot och snacks!

Matlagning med mindre matsvinn

På hemmaplan har man helt kontroll över vad som används, vad som sparas och vad som slängs. Genom att planera dina måltider och tillaga recept som tar vara på dina färska råvaror kan du minska matsvinn med hållbar matlagning och lära dig laga mat på ett sådant sätt som innebär att du lägger mindre pengar på matvaror, får mindre avfall efter måltid eller matlagning, och även en mer hållbar relation till matkonsumtion.